Читај ми!

Кошаркаши Звезде поражени од Олимпијакоса на припремном мечу

Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Олимпијакоса са 87:83 (23:23, 12:15, 19:18, 33:27) у Пиреју у пријатељској утакмици која није била отворена за јавност. Црвено-белима је ово први пораз током припрема које ће наставити у Москви, где их чека ЦСКА.

Иако су шампиони АБА лиге били у знатно измењеном саставу због изостанка Милоша Теодосића и Немање Недовића, одлично су почели меч у "Дворани мира и пријатељства". Водили су већим делом утакмице, али су домаћи успели у последњој четвртини да преокрену резултат и дођу до победе.

Звезда је после три четвртине водила са 54:56, али су црвено-бели из Пиреја последњу четвртину добили са 33:27 за коначну победу.

Најефикаснији у грчком тиму био је Мозес Рајт, који је остварио дабл-дабл учинак од 25 поена и 10 скокова, а пратио га је повратник из НБА лиге Саша Везенков са 24 постигнута поена.

На другој страни у тиму Звезде Коди Милер-Мекинтајер је бројао до 18, Јаго дос Сантос је постигао 17 поена, а Џоел Боломбој је имао 14 поена и 11 ухваћених лопти.

Црвено-белима је ово први пораз на припремама, пошто су до сада савладали Јахорину, Игокеу и Хапоел Тел Авив.

Тим Црвене звезде у среду путује из Атине у Москву на ВТБ Суперкуп, где ће у четвртак играти против екипе ЦСКА.

среда, 11. септембар 2024.
17° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару