Читај ми!

Сферопулос: Игокеа може да нанесе озбиљну штету, ако јој допустите

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је пред меч против Игокее да је утакмица 4. кола АБА лиге изузетно важна за црвено-беле и то против тима који игра добро на старту сезоне-

Звезда у меч који почиње у суботу од 18:30 у Арени, улази са скором 1-2, док Игокеа има 2-1. Бранилац титуле у АБА лиги у меч улази после победе над Басконијом, другом узастопном на старту Евролиге.

"Изузетно важна утакмица за нас, и то против тима који заиста игра добро. Уз све то, уколико им то допустите, и не приступите и не одиграте утакмицу на прави начин, у стању су да вам нанесу озбиљну штету и угрозе вас. Очекујем од мојих играча да сви до једног буду психички потпуно спремни за ову утакмицу", рекао је Сферопулос, а преноси клупски сајт.

Капитен Звезде Бранко Лазић је истакао важност меча. 

"Важна утакмица за нас, са Игокеом никад нису биле лаке утакмице у АБА лиги, ова која следи има и додатну важност јер желимо да играмо боље у регионалном шампионату. Игокеа је тим који игра добро на старту сезоне, додуше везали су два пораза у два такмичења, међутим, познајемо и екипу и тренера. Све то гарантује да нас чека тежак меч, како због квалитета противника, тако и због важности меча јер желимо победу. Да би до ње дошли приступ мора да буде апсолутно исти као на утакмици са Басконијом. Позивам наше навијаче да дођу у суботу увече у Арену и пруже нам подршку", истакао је Лазић за сајт Звезде.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи