Читај ми!

Дончић: Не престајемо да верујемо, судије морају бити боље

Кошаркаш Далас маверикса Лука Дончић изјавио је после утакмице са Бостоном да његова екипа неће престати да верује у победу, као и да судије морају да буду боље у наставку серије.

Дончић је конференцију за медије након пораза свог тима од Бостона у трећој утакмици финалне серије НБА лиге отворио кратком поруком.

"Покушавам да одиграм што боље и мораћу да одиграм боље", започео је Дончић.

Додао је да је његова екипа имала шансу за преокрет, као и да му је жао што је пропустио завршницу меча због шест фаулова.

"Имали смо добру шансу да се вратимо и били смо близу. На крају нисмо успели. Волео бих да сам био присутан у завршници", рекао је Дончић.

Новинаре је највише занимало Дончићево виђење суђена.

"Не знам. Нису нам дозволили да будемо физикални. Не желим превише тога да кажем о суђењу, али када на овакав начин добијем шест фаулова у финалу тешко је не коментарисати. Морају судије бити боље него што су биле до сада", додао је словеначки кошаркаш.

На крају је рекао да његов тим верује у победу.

"Успели смо да пронађемо ритам у последњој деоници, али на крају су они задали последњи ударац. Међутим, позитивна ствар за нас је што смо успели да се вратимо у меч после великог заостатка. Нећемо престати да верујмо док не буде готово", изјавио је Дончић.

Наредни дуел на програму је у ноћи између петка и суботе са почетком у 2.30 по средњоевропском времену.

субота, 22. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије