Обрадовић: Пантер на утакмицама доживљава тортуру, добија батине

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је након пораза од Црвене звезде у првом мечу финала кошаркашке Супер лиге Србије да капитен Кевин Пантер добија батине на терену и да је Партизан имао неколико прилика да тријумфује.

Кошаркаши Црвене звезде победили су у дворани "Александар Николић" екипу Партизана 89:88 у првом мечу финала кошаркашке Супер лиге Србије.

Конференција је протекла у жустрим излагањима Обрадовића. Један од новинара истакао је да Пантер избегава да се поздрави са играчима Звезде на шта Обрадовић прво није имао коментар, а онда се изнервирао.

"Немам појма, ја то нисам видео. Нисам обраћао пажњу. Немам разлога да вам не верујем, али нисам то приметио", рекао је Обрадовић. Да се вратим на Кевина Пантера. Одавно нисам видео да један играч доживљава тортуру на паркету као Кевин Пантер. Против њега се не игра кошарка, то је страшно колико батина је добио. Могу да вадим клипове. Сви остали спортови се играју против њега, осим кошарке. Толико о Пантеру".

Један од најбољих европски тренера рекао је да је екипа могла да тријумфује.

"Неизвесна утакмица. Имали смо прилику да стигнемо до победе неколико пута. Нисмо успели у томе, честитам Звезди. Када сам остали без високих играча, морали смо да променимо систем игре и ја сам стварно задовољан приказаним. Очекује нас друга утакмица и верујем друге прича", изјавио је Обрадовић.

Тренер Партизана се осврнуо на финале АБА лиге у којем је Звезда победили Партизан 3:0.

"Ја сам већ причао на шта је личило финале АБА лиге, сви који прате кошарку им је јасно. Сви знају о чему причам. Погледајте табелу Евролиге у претходне две сезоне и све ће бити много јасније. Ако почнем да причам, шта је јасном глава ће вас заболети", закључио је Обрадовић.

Закључио је на крају да је Партизан играо са једним центром - Зеком Ледејем, док је Смаилагић играо повређен.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије