Читај ми!

Обрадовић: Поприлично је јасно због чега смо изгубили претходне две утакмице

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић каже да је поприлично јасно због чега је његова екипа изгубила прве две утакмице финалне серије плеј-офа АБА лиге од Црвене звезде. Позвао је навијаче да подрже тим и бодре га као што су то радили целе године.

Партизан после два везана пораза од Црвене везде губи са 2:0 у финалној серији АБА лиге, па ће морати да победи у недељу од 20.30 у Београдској арени" уколико жели да сачува шансу да одбрани пехар освојен прошле године.

"Поприлично је јасно због чега смо изгубили претходне две утакмице, није велика филозофија, мислим да је свима јасно. Портребно је да се припремимо, уз максимално поштовање према противнику и да прође све у фер и спортској атмосфери. Да се прича искључиво о кошарци. Позивам навијаче да нас подрже и бодре као што су то радили целе године. Опет понављам, да све буде у фер и спортској атмосфери", истакао је Обрадовић. 

Кошаркаш Партизана Џејмс Нанели очекује велику подршку са трибина и апелује навијаче да не бацају ништа на терен.

"Предстоји нам веома важна утакмица у недељу, потребно нам је да будете гласни, да навијате и будете нам подршка. Молим вас, немојте да бацате било шта на терен. Када смо играли у Пиониру против Црвене звезде, ништа није било бачено на терен, утакмица је била чиста, а бољи ривал је однео победу. Сада када долазе у нашу кућу, морамо показати једнако поштовање према њима. Немојте ништа бацати на терен, пустите нас да одиграмо добру утакмицу и нека се питање победника одлучи на терену", истакао је Нанели.

На улазима у "Арену" биће појачане провере

Кошаркашки клуб Партизан је позвао навијаче да навијају фер и спортски и да без обзира на сва дешавања током утакмице нипошто не убацују предмете на терен. 

"Гласна и срчана подршка усмерена према црно-белом тиму нека буде још једном понос свих који истински воле Партизан", пише у клупској објави.

После састанка свих безбедносних служби усвојени су и протоколи за наредну утакмицу и комплетан план организације сигурности свих актера меча. 

"На улазима у дворану биће појачане провере, стога Клуб апелује на навијаче да због могућих гужви раније дођу у Београдску арену", саопштили су црно-бели.

Партизан је раније данас саопштио да је експертиза Судијске комисија АБА лиге утврдила да је регионални шампион драстично оштећен у првом мечу финалне серије плеј-офа.

субота, 01. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије