Читај ми!

Месина: Никада нисам рекао да је Нејпир изразио жељу да се врати у Олимпију, то је новинарска интерпретација

Тренер Олимпије из Милана Еторе Месина огласио се дематијем поводом изјаве пренете у "Коријере дела сери" да је његов некадашњи играч Шабаз Нејпир слао поруке пријатељима са жељом да се врати у италијански тим.

Еторе Месина је за Коријере дела сера рекао да плејмејкер Црвене звезде шаље поруке преко својих пријатеља да жели да се врати у Милано, а недуго затим стигао је коментар од играча београдских црвено-белих. 

Кошаркаш Црвене звезде Шабаз Нејпир огласио се на Инстаграму поводом изјаве његовог некадашњег тренера да Американац жели да се врати у Олимпију, истичући да је срећан у Црвеној звезди, иако се тренутно носи са потешкоћама.

Искусни италијански стручњак се након интервјуа и Нејпирове поруке на Инстаграму огласио, а Месинине наводе пренео је новинар Емилијано Чарчија.

"Никада нисам рекао да је играч било коме изразио жељу да се врати у Олимпију. То је била чиста новинарска интерпретација. Веома поштујем Нејпира и Звезду и у том контексту никада не причам о играчима из других тимова", рекао је Месина.

Олимпија након седмог кола Евролиге заузима 14. место са скором од две победе и пет пораза. Исти биланс имају и црвено-бели.

У наредном колу Олимпију очекује дуел против Виртуса у Болоњи, док Звезда у Београду игра против Фенербахчеа.

уторак, 18. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије