Читај ми!

Нејпир: Носим се са потешкоћама, али сам срећан што сам у Звезди

Кошаркаш Црвене звезде Шабаз Нејпир огласио се на Инстаграму поводом изјаве његовог некадашњег тренера Етореа Месине да Американац жели да се врати у Олимпију, истичући да је срећан у Црвеној звезди, иако се тренутно носи са потешкоћама.

Тренер кошаркаша Олимпије из Милана Еторе Месина рекао је у интервјуу за Коријере дела сера да кошаркаш Црвене звезде Шабаз Нејпир шаље поруке пријатељима у којима наводи да жели да се врати у италијански тим.

Нејпир се, потом, огласио на Инстаграму и поручио Месини да престане да га користи као изговор за лоше резултате Олимпије на почетку сезоне. 

"Океј, разумем. Твој тим није почео онако како си желео, а нисам ни ја, али престани да ме користиш као изговор. Тренутно се као играч носим са потешкоћама, али сам срећан што сам у Црвеној звезди и бићу бољи. Две изјаве о играчу који више није део тима, пусти то. Престани да лажеш своје навијаче како би поправио сопствене проблеме", написао је Нејпир на Инстаграму.

Олимпија након седмог кола Евролиге заузима 14. место са скором од две победе и пет пораза. Исти биланс имају и црвено-бели.

У наредном колу Олимпију очекује дуел против Виртуса у Болоњи, док Звезда у Београду игра против Фенербахчеа. 

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије