Читај ми!

Сферопулос: Разговараћу са Бјелицом, али приоритет је да савладамо Бајерн

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос, пред утакмицу против Бајерна у шестом колу Евролиге, рекао је да је задовољан квалитетом екипе и истакао да ће разговарати са Немањом Бјелицом, али да је победа у елитном европском такмичењу против тима из Минхена приоритет.

Кошаркаши Црвене звезде у шестом колу Евролиге играће против Бајерна у Београду. Дуел је на прогрму, 2. новембра од 18.30. Црвено-бели су до сада уписали четири узастопна пораза и само једну победу, а дошло је и до промене тренера.

"Не размишљам о новим играчима, задовољан сам квалитетом екипе. Не заборавите да од доласка нисам имао на располагању Недовића, као и Лазића који није играо оба дербија. Такође, Ханга није играо други меч против Партизана", истакао је грчки стручњак уочи тренинга пред меч са Бајерном у Евролиги.

Сферопулос је потврдио да ће разговарати и са Немањом Бјелицом који је и даље кошаркаш Звезде.

"Да, разговараћу са њим, али сад је приоритет да савладамо Бајерн и вратимо се у победнички ритам", закључио је Сферопулос.

Грчки стручњак нагласио је да екипа против Бавараца мора да има енергију од првог до последњег минута и "заборави два везана пораза од Партизана".

"Морамо да се фокусирамо на следећег противника, на Бајерн, али сада је битно да будемо константнији и да поправимо одбрану. Бајерн је екипа која игра са три плејмејкера, која стално мења петорку и мораћемо да одговоримо на то. Не желим да дозвољавамо толико лаких поена, а што се тиче нашег напада, важно је да имамо тимску игру. Хвала и навијачима који су уз нас иако нисмо победили против највећег ривала. имаћемо сутра велику подршку", рекао је Сферопулос.

Тактички гледано, морамо боље да играмо одбрану и сви морају да схвате своју улогу, додао је Звездин тренер.

"Полако градимо тим и морамо да будемо константнији. Против Партизана смо у првој утакмици имали лош почетак и лош крај, а у другој добар почетак и касније пад. Морамо да будемо фокусирани свих 40 минута", закључио је Сферопулос.

Табела Евролиге: 

1. Реал Мадрид 5:0
2. Барселона 4:1
3. Виртус Болоња 4:1
4. Фенербахче 4:1
5. Валенсија 4:1
6. Монако 3:2
7. Олимпијакос 3:2
8. Жалгирис 3:2
9. Макаби Тел Авив 3:2
10. Панатинаикос 2:3
11. Партизан 2:3
12. Бајерн Минхен 2:3
13. Ефес 2:3
14. Црвена звезда 1:4
15. Олимпија Милано 1:4
16. Басконија 1:4
17. Алба Берлин 1:4
18. Асвел 0:5

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару