Читај ми!

Звезда дочекује Партизан у финалној серији АБА лиге - црвено-бели за мајсторицу, црно-бели за титулу

Кошаркаши Црвене звезде и Партизана одиграће четврти сусрет финалне серије АБА лиге. Меч је на програму од 19.00 у хали "Александар Николић", а ток меча и најважније детаље можете пратити на нашем порталу.

Партизан има предност у финалу регионалног кошаркашког такмичења са 2:1 и у случају победе црно-бели би успели да освоје АБА лигу, док ће црвено-бели покушати д аизборе мајсторицу. 

Звезда је претходни меч добила на свом паркету, те је несумњиво психолошка предност на њиховој страни, а додатно ће бити мотивисани и ношени песмама навијача.

Претходне финалне мечеве одликовала је велика тензија на трибинама оба клуба која срећом није прешла на играче Звезде и Партизана.

Када је реч о игри два тима може се рећи да су мечеве одликовале индивидуалне акције носилаца игре. 

Звезда је у трећој утакмици пронашла решење за центре Партизана у првом реду за Алена Смаилагића и Матијаса Лесора који нису пружили максимум или нису били на препознатљивом нивоу који их је красио у досадашњем делу сезоне. 

Партизан је с друге стране одиграо прве две утакмице на свом паркету у високом ритму, не допуштајући Звезди велики простор за креирањем акција.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је уочи  утакмице против Партизана да његов тим очекује још тежи посао него у претходним мечевима.

"Значи да ћемо тај меч морати да одиграмо са још више енергије, чврстине. Још једном користим прилику да позовем наше навијаче да спортски навијају, да бодре наш тим, да не вређају никога и посебно да не убацују апсолутно ништа на терен, јер је предност домаћег терена громогласно навијање са трибина. Бодрите и подржавајте наше играче, али фер спортски и коректно, јер само тако можемо да дођемо заједно до циља", истакао је Ивановић.

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је пред четврту утакмицу финала АБА лиге да се нада да ће његов тим бити спремнији, али и хладнокрвнији у мечу са Звездом.

”Надамо се да ћемо бити спремнији и да ћемо бити хладнокрвнији. Знамо да је испред нас велика прилика, још једна утакмица. Морамо играти добро константно током свих 40 минута", истакао је стратег "црно-белих".

Нема сумње да ће четврти меч донети ново узбуђење и неизвесност, а кључни детаљ за тријумф једних или других биће добра одбрана. 

Утакмица је на програму од 19.00, а ток и најважније детаље можете пратити на нашем порталу.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи