Читај ми!

Ивановић: Играли смо максимално до краја, пауза до финала може утицати позитвно и негативно

Тренер Црвене звезде Душко Ивановић истакао је након победе над екипом Будућности у другој утакмици полуфинала АБА лиге да је његова екипа играла јако до краја меча из поштовања према противнику.

Кошаркаши Црвене звезде савладали су Будућност 97:56 у реванш утакмици полуфинала АБА лиге чиме су остварили пласман у финале регионалног такмичења.

"После изјадначе прве четвртине подигли смо степен агресивности, стигли до лаких поена из транзиције, из отворених позиција, стекли смо двоцифрену предност. Будућност се, имао сам утисак, предала, а ми одиграли јако до краја”, изјавио је тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић. 

Ивановић је прокоментарисао и чињеницу да ће Звезда имати дугу паузу, јер друга полуфинална утакмица између Партизана и Цедевита Олимпије није ни почела. 

"Озбиљна лига мора да има систем и термине такмичења, али шта да се ради. Сада следи нова пауза, то може да буде позитвно и негативно, покушаћемо да будемо позитивни", поручио је Ивановић.

Подсећамо, Црвена звезда је у АБА лиги троструки бранилац титуле. У осмом финалу у историји клуба црвено-бели ће играти са бољим из дуела између Партизана и Цедевита Олимпије.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво