Читај ми!

Јокић: Победу нам је донела агресивност на обе стране терена

Кошаркаш Денвера Никола Јокић изјавио је након утакмице са Финиксом да је његовом тиму агресивност донела нову победу, преноси НБА ТВ.

Кошаркаши Денвера победили су екипу Финикса 118:102 у петој утакмици полуфинала плеј-офа Западне конференције НБА лиге, а Јокић је укратко анализирао меч констатујући да је његов тим био агресивнији у игри.

"Мислим да смо данас ми били агресивни, на обе стране терена. Стављали смо их у тешке позиције. Да будем искрен, мислим да они не врте толико много акција, али толико су ефектни и талентовани, па их је зато тешко чувати. Сада смо им отежали шутеве, а у два меча у Финиксу они су били агресивнији, бржи и зато су победили.“

Српски центар је констатовао и да иако следећи меч играју на свом терену, утакмица бити врло неизвесна.

„Видећемо шта наредни меч доноси, никада не играм тако да унапред размишљам о 40 поена. Сада сам лоше почео утакмицу, онда сам се опустио и пустио да све дође природно.", истакао је Јокић.

Српски репрезентативац Никола Јокић је поново водио своју екипу до победе завршивши меч са новим троструким двоцифреним учинком од 29 поена, 13 асистенција и 12 скокова.

уторак, 03. септембар 2024.
30° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару