Нови спектакл у Арени, Барса стиже у госте расположеном Партизану

Кошаркаши Партизана дочекују екипу Барселоне у дербију 31. кола Евролиге. Гости су трећепласирани на табели и већ су обезбедили пласман у плеј-оф, док би слично могли да ураде црно-бели у случају нове победе. Утакмица у Арени игра се од 20.30, а њен текстуални пренос као и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Кошаркаши Партизана прави су хит овогодишње Евролиге, а црно-бели су на корак од пласмана у плеј-оф елитног такмичења.

Екипа Жељка Обрадовића игра фантастично у последње време, нарочито пред својим навијачима, а у утакмици 31. кола у београдску "Штарк арену" стиже Барселона.

Каталонски тим је трећи на табели елитног такмичења и већ је изборио пласман у четвртфинале, али победа би екипи Шараса Јасикевичијуса много значила у борби за прво место после лигашког дела.

Црно-бели су у одличној форми - победили су у осам од последњих 10 утакмица у Евролиги, док у регионалном такмичењу имају низ од 12 узастопних победа.

У кошаркашким круговима много се говори и о навијању у Арени, пошто утакмицама Партизана редовно присуствује 20-ак хиљада навијача, који дају додатну снагу црно-белим играчима.

Колико Партизан игра добру кошарку у последње време говори и победа против Олимпијакоса у прошлом колу, када су Пирејци, као најбоља одбрамбена екипа у такмичењу, испраћени са 90 поена у кошу.

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да је црно-белима потребна памет и енергија на нивоу утакмице против Олимпијакоса.

"Знамо их, већ смо играли против Барселоне и знамо који квалитет имају. То је екипа направљена да оде на фајнал-фор и вероватно да проба да освоји Евролигу. Играју тимски, играју изузетно чврсту одбрану. Они су тим који је лидер Евролиге по проценту успешности у шуту за три поена тако да су то неке основне ствари. Пробали смо на њихову игру да реагујемо сада на тренингу и видећемо како ће то сутра да изгледа. Потребна нам је памет и енергија на нивоу утакмице против Олимпијакоса", изјавио је Обрадовић за клупски сајт.

Партизан би победом над Барселоном практично обезбедио пласман међу осам најбољих екипа на континенту, али и истакао кандидатуру за једно од прва четири места.

У првом делу сезоне, у утакмици одиграној 22. новембра, Барселона је однела победу резултатом 79:68.

Утакмица у београдској Арени на програму је од 20.30 часова, а текстуални пренос меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару