Лејкерси спремају Супермена за Јокића и Мареја

Тренер Лејкерса Френк Вогел спрема Двајта Хауарда и Џавала Мекгија за специјалне задатке током финалне серије Запада против Денвер нагетса. "Тешко га је чувати", рекао је тренер Лејкерса Френк Вогел, представљајући план тима за чување Николе Јокића.

Тренер Лејкерса Френк Вогел у суперлативима је причао о игри Николе Јокића и Џамала Мареја против којих у суботу игра први меч финалне серије Западне конференције НБА лиге.

"Може вас казнити на све могуће начине. Може да шутира тројке, може да игра на посту и наравно, то су његова додавања. Они схватају његове способности и сјајно хватају углове. Све то га чини тешким за чување", рекао је Вогел коментаришући игру Николе Јокића.

Тренер Лејкерса је, такође, рекао да су у ротацију враћају Двајт Хауард и Џавал Мекги, који су полуфиналну серију против Хјустона преседели на клупи.

Уз њих, одбрану против Јокића чиниће Леброн Џејмс, Кајл Кузма, Маркиф Морис и Ентони Дејвис.

"За разлику од претходне серије, више ћемо користити центре... Морали смо да се прилагодимо 'смол бол' стилу игре у претходној серији, али очекујем да се вратимо у форму", рекао је Вогел.

Тренер Лејкерса је, такође, навео да су игре Џамала Мареја током плеј-офа биле сјајне, као и да Нагетси играју другачију кошарку од тимова са којима су Лејкерси до сада играли.

Вогел сматра да су Нагетси опасни јер су кључни кошгетери, Јокић и Мареј истовремено и сјајни асистенти, што ограничава могућност одбране да их додатно оптерети са стране помоћи.

"Морамо да им неутралишемо главне адуте и истовремено не дозволимо да се размашу на другим позицијама", рекао је Вогел.

Финална серија Западне конференције почиње у суботу. Лејкерси су у полуфиналу просто разнели Хјустон 4:1, док је Денвер после феноменалних утакмица успео да прође фаворизоване Клиперсе Каваја Ленарда и Пола Џорџа 4:3.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи