Дончић предводио Далас до победе над Сиксерсима, три поена Бобија

Кошаркаши Даласа предвођени расположеним Луком Дончићем савладали су Филаделфију 118:115 у припремној утакмици пред наставак сезоне у НБА лиги. Оклахома је славила у дуелу са Портландом 131:120, док је Хјустон надиграо Бостон 137:112. Санси победили актуелне шампионе Торонто Репторсе 117:106.

У потпуно изједначеном мечу "балона" у Орланду, Мавси су на крају славили су у додатном времену кошем Џастина Џексона 11 секунди пре краја. Сиксерси су имали шансу у последњем нападу али је тројку промашио Алек Буркс.

Мавсе је до тријумфа над Сиксерсима предводио маестрални Лука Дончић који је за 26 минута на паркету постигао 23 поена, имао седам скокова и шест асистенција.

Подршку је имао у Кристапсу Порзингису који је имао дабл-дабл 17 пона и 12 скокова. Српски центар Бобан Марјановић није био шутерски расположен, постигао је само три поена и шест пута био највиши у скоку.

У редовима Филаделфије истакао се Тобајас Харис са 28 поена и 11 скокова.

Џејмс Харден је са 35 поена, осам скокова и шест асистенција предводио Хјустон у победи над Бостоном 137:112. Одличан је био и Расел Вестбрук са 19 поена, шест скокова и осам асистенција. У редовима Бостона истакао се Карсен Едвардс са 19 кошева.

Кошаркаши Финикса Санса победили су актуелне шампионе НБА Торонто Репторсе 117:106. Најефикаснији код победника био је Мајлс Бриџис са 23 поена, док је Рики Рубио имао 22. Паскал Сијакам постигао је 17 поена за Репторсе. 

 

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи