Лебронов ”одговор” Џордану: Представљен лого за ”Space Jam 2”

Најбољи кошаркаш данашњице Леброн Џејмс представио је лого филма ”Свемирски баскет 2” (Space Jam 2), који ће се у биоскопима појавити 2021. године.

У јеку ”хајпа” који је код љубитеља кошарке у САД, али и остатку света изазвао документарни серијал ”Последњи плес”, чији је главни протагониста Мајкл Џордан, стигао је ”одговор” његовог конкурента Леброна Џејмса.

Када кажемо конкурента, ту пре свега мислимо да на расправу која траје већ годинама а вероватно ће трајати и даље, а тиче се титуле ”GOAT-а”, односно најбољег играча свих времена.

Међутим, Леброн Мајклу није конкуренција само што се тиче играчких достигнућа, већ и у шоу-бизнису.

Наиме, управо ће прва звезда Лејкерса имати главну улогу у наставку легендарног кошаркашког филма ”Space Jam”, у којем је уз Душка Дугоушка главну улогу у борби против Монструма имао управо Мајкл Џордан.

Вест да ће ”краљ” играти у другом делу овог култног остварења из 1996. године није нова, али је ново то што је он синоћ на својим профилима на друштвеним мрежама открио лого филма ”Свемирски баскет 2 - ново наслеђе”, које ће пред гледаоцима и кошаркашким фанатицима бити наредне, 2021. године.

четвртак, 20. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије