Шек: Моји Лејкерси би лако победили Џорданове Булсе

Легенда ЛА Лејкерса и члан Куће славник Шакил О`Нил у разговору за И-Ес-Пи-Ен је констатовао да би његови Лејкерси лагано победили Џорданове Булсе.

Џордан је са Булсима везао три титуле 1991, 1992. и 1993. године. Потом се повукао, тачније играо је бејзбол, када се вратио освојили су још три везане титуле 1996, 1997. и 1998. године. Шекови Лејкерси су везали три титуле 2000, 2001, и 2002. године.

Обе екипе имале су једну фигуру заједничку, фантастичног Фила Џексона на клупи. Шек сматра да би у међусобном сусрету он био тај који би правио разлику.

"Лагано би их победили јер ја би "убио" Лука Лонглеја, Била Венингтона и Била Картвајта, Фактор сам ја и моја слободна бацања", рекао је О`Нил, а потом се запитао кога би тренирао Џексон.

Водитељ је рекао да би Џексон вероватно предводио Булсе јер је прво био тренер Чикага.

"Значи он би покушао ту „Хак-а-Шек" тактику. Ја би и даље имао 28-29 поена, али кључ би била слободна бацања. Код мене је то увек 50-50. Ако би добро шутирао, онда би победили. Ако би шутирао лоше, изгубили би", рекао је Шек.

Потом се О`Нил осврнуо на величанственог Џордана.

"Када сам дошао у лигу био сам престрављен због Џордана. Као дете гледао сам га као бога. И сад сте одједном на истом паркету са богом. Све што сам мислио о њему као дете била је истина. Он је могао да лети, његов шут је био невероватан. Он је био исти као и на ТВ преносима", закључио је О`Нил.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи