Марјановић и Дончић ексклузивно за РТС: Ми смо тимски играчи

Ноћас у НБА лиги, Чикаго Булси су победили на домаћем терену екипу Даласа са 109 према 107. Лука Дончић овај пут није успео у последњој секунди утакмице да оствари победоносни кош, али је постигао одлична 23 поена. Бобан Марјановић је остварио дабл дабл са 14 поена и 12 скокова и искористио сјајно 22 минута на паркету.

Питали смо тренера Даласа Рика Карлајла како је решио да Бобију Марјановићу да 22 минута, више него уобичајено и шта мисли о његовој игри?

„Бобан је сјајан. Погледајте његову статистику. Имао је 14 поена и 12 скокова. Он је увек спреман за игру и то је увек велика похвала за њега.", истакао је тренер Карлајл.

Разговарали смо са Бобаном Марјановићем и Луком Дончићем.

„Мислим више на тим. Ја знам за себе да сам велики професионалац и увек сам спреман за сваки задатак који тренер зада. На мени је да будем професеоналац и радим вредно а на тренеру је да ли ће ме позвати у игру или неће. Мислим да обојица желимо да тим победи што је и најважније.", истакао је Бобан Марјановић.

Својим одличним наступима током протекле две године Лука Дончић је, може се рећи, померио стандарде у НБА лиги. Каква је сарадња са Бобаном Марјановићем у тиму а и са Николом Јокићем са којим се дружио на Ол стар мечу?

„Супер је, то су два одлична момка и то је најбитније.", истакао је Лука Дончић.

О игри за репрезентацију и турниру који ће се играти у Београду за три месеца Бобан Марјановић је рекао:

„ Свака утакмица је важна а надамо се најбољем. Надамо се одласку на Олимпијске игре и да ћемо оставити што бољи утисак. Стално смо у контакту са Игором Кокошковим а и играмо са његовим тимом још наредне четири утакмице. Сада идемо код њих а они су два пута већ били код нас, тако да ми је драго сваки пут видети те момке. Видети наше људе и попричати са њима."

После ове утакмице екипа Даласа имаће утакмице на домаћем терену где дочекује Њу Орлеанс, Менфис и Индијану. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 13. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару