Богдановић и Бјелица за РТС: Ово је била добра лекција за нас...

Екипа Сакраменто кингса поражена је ноћас у гостима у Милвокију. Било је 111 за Сакраменто а 123 за домаће Баксе. Ипак, чланови тима и репрезентације Србије Немања Бјелица и Богдан Богдановић су оптимисти да има још пуно утакмица ове сезоне и да могу ући у плејоф. Са њима је после утакмице у Милвокију разговарао Александар Жигић.

Била је изванредна утакмица, једно време сте и водили, како је вама изгледало на терену?

„Играли смо против најбоље екипе у НБА, они тренутно имају најбољи скор. Додуше играли су без Јаниса, али су и тако права екипа са доста искуства. Чак смо и повели са 5-6 разлике и добро се борили, али ето, у четвртој четвртини су направили ту разлику 10:0 за минут и по и ту су отприлике и преломили меч. После смо покушали да се вратимо, али било је касно већ. Морамо сада да пробамо да завршимо са победом у наредној утакмици против Даласа." рекао је Немања Бјелица.

Шта очекујете од Даласа, знате их добро?

„Па, добили смо иг једном и једном изгубили. Дигли смо форму што је врло битно пред Ол стар паузу и још увек смо у игри за то осмо место, за плеј оф. Имамо још 28 утакмица тако да имамо шансу да се боримо до краја што је много битно. Мислим да ћемо у марту имати знатно лакши распоред него што смо имали до сада. Јесмо млада екипа, али морамо још да научимо када нас не иде шут, као на пример у првом полувремену, морамо да нађемо начин да победимо." закључио је Бјелица.

И Богдан Богдановић је прокоментарисао одличну игру Милвокија.

„Стварно играју одлично тимски, „читају" одлично одбрану и имају сигурно једну од најбољих екипа у НБА. Они су већ дуго заједно и ту је и комуникација на другом нивоу, много је лакше тако играти. Ми смо још увек млада и неискусна екипа и ово је једна добра лекција за нас.", констатовао је Богдановић.

Било је неких прича по медијима о неком могућем трејду за тебе и за Немању?

„Па то је прошло, прошао је тај трејд и било је свакаквих прича, али ми се фокусирамо да што боље играмо и то је НБА. То може да дође данас-сутра до тог момента и онда једноставно мораш да будеш спреман на то и мораш да будеш спреман ментално и физички да и у другој екипи ако будеш трејдован да наступаш на високом нивоу.", закључио је Богдановић.

Игор Кокошков нам је потврдио да свакако стиже у Београд овог петка пред утакмице за квалификације за Европско првенство.

Сакраменто кингси имају још једну утакмицу у гостима, играју у ноћи између среде и четвртка против екипе Далас маверикса а онда је пауза од седам дана због ол стар такмичења.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 23. јун 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару