Мијаиловић пред Будућност: Велики изазов, емоције су јаке

Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић изјавио је да је меч 19. кола АБА лиге против подгоричке Будућости велики изазов из више разлога и позвао је навијаче да се сконцентришу на терен и подршку црно-белима.

Црно-бели у недељу од 18 сати дочекују Будућност у "Штарк арени", а два тима тренутно имају исти учинак од по 14 победа и четири пораза, уз предност гостујућег тима због победе у међусобном дуелу који је јесенас одигран у Подгорици.

"На првом месту, желим да истакнем како је овај меч нама од изузетно великог значаја са спортске стране, јер нам може отворити врата првог места у регуларном делу АБА лиге. Радује ме велико интересовање навијача, јер су играчи и стручни штаб својом борбом и посвећеношћу сигурно заслужили такву подршку. Са друге стране, ова утакмица у организационом смислу представља изазов за нас као домаћина, али и за све навијаче, и то из разлога који немају везе са спортом", рекао је Мијаиловић за клупски сајт.

Од органа безбедности, недељни меч у "Штарк арени" је означен као догађај високог ризика, због чега ће контроле на улазима и око дворане бити пооштрене.

"И Будућност и Партизан су кошаркашки клубови, важни симболи својих држава, али ипак само организације које се баве спортом и које немају везе са неким другим дешавањима. Због тога, желим да упутим позив нашим навијачима да се сконцентришу на терен и подршку нашем тиму, јер нам је та подршка преко потребна", навео је он.

"Емоције су јаке, али морамо бити свесни да за Партизан навијају људи различите националности и вероисповести и да је то чињеница на коју треба да будемо поносни и да је то нешто што треба да негујемо. Сигуран сам да наша браћа и сестре знају, где год они живели, да имају нашу подршку за очување наших историјских вредности, али ову утакмицу посветимо нашим момцима који имају шансу да врате Партизан тамо где није био скоро целу деценију", поручио је Мијаиловић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару