Шеховић: Не претимо Звезди, али имамо шансу за изненађење

Кошаркаш Морнара Сеад Шеховић изјавио је да је Црвена звезда фаворит у утакмици 19. кола АБА лиге, али да његов тим свакако има шансу да направи изненађење. Меч између кошаркаша Морнара и Црвене звезде игра се у понедељак од 18 сати у Бару.

Актуелни шампион регионалне лиге у понедељак гостује у Бару, а бодови су потребни и Морнару и црвено-белима у борби за плеј-оф.

"Већ се осећа кошаркашка тензија, велико је интересовање за улазнице, јер је меч од велике важности и за нас и њих. Црвена звезда је тим који наступа у Евролиги и као гост је атрактиван противник за свакога", рекао је Шеховић за подгоричке "Вијести".

Звезда је тренутно трећепласирани тим у АБА лиги са 12 победа и шест пораза, док Морнар има тријумф мање и пораз више.

"Можда је наша предност то што ће Црвена звезда за нијансу бити уморнија, од пута и дуплог кола Евролиге. Они имају предност играња јаких утакмица, против Барселоне, Панатинаикоса и свих осталих евролигашких тимова. То је предност у односу на нас који наступамо у доста скромнијој АБА лиги".

Бек Бара је истакао и да је београдски тим фаворит у овом сусрету.

"Звезда има велики квалитет, пружа одличне партије. Биће веома тешко, али очекујем спектакл, пуну дворану, а ми ћемо дати све од себе да пружимо што бољу партију. Мислим да је непотребно претити Црвеној звезди, која је сигурно фаворит, како у Бару тако и на другим теренима. Али и ми имамо своје шансе и нисмо незаслужено у позицији да се боримо за плеј-оф".

Шеховић истиче да би у дуелу против шампиона регионалног такмицења у корист Морнара "могла да пресуди инспирација његових саиграча и шут за три поена".

"Против Звезде нам треба висок проценат реализације да бисмо били близу победе. Све је могуће, ми ћемо ићи на победу, иако це бити јако тешко с обзиром на квалитет противника", закључио је Шеховић.

Меч између кошаркаша Морнара и Црвене звезде игра се у понедељак од 18 сати у Бару.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару