Шакота након велике победе у Лиону : Ствар карактера

Тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота изјавио је да је сјајан преокрет за победу против Асвела ствар карактера екипе.

Звезда је у наставку надокнадила минус 21 и стигла до четврте узастопне победе у Евролиги.

"Све је било погрешно до полувремена. Нисмо имали брзину. У другом делу смо све променили у својој одбрани и појачали брзину у одбрани. Зауставили смо све и контролисали смо утакмицу, па смо се вратили. То је показатељ карактера, који је веома важан у овим утакмицама. Изненадили су нас енергијом коју су имали од почетка. Били су веома, веома агресивни. Победили су нас у сваком блоку. Каснили смо. Али, после тога смо схватили како је требало да играмо и све је било у реду", изјавио је тренер Црвене звезде.

Један од јунака велике победе био је и Владимир Штимац, који је у "игри бројки" практично поновио учинак остварен пре неколико недеља када је у дресу Фенербахчеа такође са 21поеном изборио епитет играча утакмице:

"Доживео сам "дежа ви" јер сам био на овом истом паркету пре неколико недеља... Асвел је одлична екипа која је играла снажно на овој утакмици, али смо ми успели да победимо. Вратили смо се из врло тешке ситуације и преокренули цео ток утакмице. Дефинитивно смо морали да шутирамо боље слободна бацања јер бисмо тако избегли ову драму на крају. Сада нас чекају нас две тешке утакмице код куће следеће недеље. Очекујем да ће навијачи бити уз нас", поручио је сјајни Владимир Штимац.

Пре одлучујуће тројке Кевин Пантер је изгубио важну лопту, али се искупио тројком две секунде пре краја.

"Било је сјајно! Толико сам полудео због изгубљене лопте...Морам да похвалим цео тим. Вратили смо се из минуса од 21 разлике, борили смо се и изборили, па је све завршено у четвртој четвртини. Једноставно, поносан сам. Ово је била победа која нам је била баш потребна", поручио је Пантер.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару