Јокићу припао српски окршај у НБА лиги

У претходној ноћи у НБА лиги снаге су одмерили Сакраменто и Денвер, а победу у окршају српских играча однео је центар Никола Јокић, чији су Нагетси савладали Кингсе са 101:94.

Веома скромно издање виђено је од три српска кошаркаша на терену "Голден 1 центра".

Најбољи стрелац међу српским играчима био је Бјелица са 12 поена, саиграч из Кингса Богдановић додао је шест, док је Јокић убацио девет поена.

Денвер је до победе у Калифорнији дошао након преокрета направљеног у одлично одиграној трећој четвртини, која је припала Нагетсима резултатом 30:17.

Сакраменто је боље ушао у меч, водио након прве четвртине са седам поена, али у моментима када је Денвер правио серију у другом полувремену, поентерски лидери домаће екипе заказали су и нису успели да одговоре.

Денвер су до победе у гостима водили Мари са 18 и Херис са 17 поена. Никола Јокић постигао је девет поена, уз 13 скокова, уз шут из игре 4/15.

Најефикаснији у Сакраменту били су Холмс са 24 и Фокс са 20 поена. Немања Бјелица на паркету је провео 35 минута као стартер и постигао 12 поена уз шест скокова, док је Богдановић од тренера Лука Волтона добио 19 минута као играч с клупе, постигавши шест поена, уз исто толико асистенција и пет скокова.

Денвер упркос нешто слабијем почетку у односу на прошлу сезону има учинак од три победе у исто толико мечева, док Сакраменто под вођством новог тренера Волтона не зна за победу у четири меча.

Нагетси су тако уз Минесоту и Спарсе једини непоражени на Западној конференцији, док су Кингси с друге стране уз Пеликансе једина екипа која не зна за победу на Западу.

Резултате осталих мечева и табелу НБА лиге погледајте овде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи