Величковић: Талентованији смо, али се на бавим прогнозама…

Капитен кошаркаша Партизана Новица Величковић рекао је да се нада успешној сезони, посебно што ове године, како сматра, црно-бели имају талентованији тим. Величковић је истакао да је најважније да играчи током сезоне буду здрави.

"Крећемо мало другачије, крећемо у другом тренаžном центру, све су то лепе ствари. Окупљали смо се до пре неки дан, упознавали са тренеровим замислима... Сад креће још јаче, да спреми дочекамо стар сезоне", рекао је Величковић новинарима на отвореном тренингу.

Величковић је истакао да је најважније да играчи током сезоне буду здрави.

"Причати о томе шта ти је циљ, а играш у Партизану... Сваке године се понављам. Циљ је да само максимум, па докле нас то одведе. Доста је нових играча, требаће времена да се они упознају са величином клуба. Никад се нисам бавио прогнозама, али да смо доста талентовани ове године - јесмо. Надам се успешној сезони", рекао је он и додао да тим током сезоне треба да диже форму.

"Мислим да можемо доста. Треба да растемо кроз сезону. Не треба да играмо најбољу кошарку у октобру, новембру ... Него да растемо из месеца у месец и да напредујемо као екипа, да хемија која треба да буде основ свега буде на врхунском нивоу. Далеко су фебруар, март...".

Црно-бели су у односу на претходну сезону знатно променили ростер са чак седам нових играча.

"Упознајемо се. Нису без разлога у Партизану. Ја само желим да покажу оно најбоље што имају и да играју што боље могу", рекао је он.

Крилни кошаркаш, који ће у октобру напунити 33 године, рекао је да се физички добро осећа.

"Добро се осећам. Лето сам провео са породицом. Трудио сам се да се не угојим", рекао је Величковић који је упитан да је његов наступ ове сезоне довођен у питање.

"Нисам млађи, да могу да се враћам после сваке сезоне уназад било би "страва". Увек покушавам да размишљам рационално и да видим колико могу. Мислим да могу још да понудим. Има доста младих играча који се први пут сусрећу са притиском у Партизану, а у тим неким стварима могу да будем од помоћи. Наравно и на терену. Вуче ме још увек", закључио је Величковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару