Торонто брејком до изједначења против Филадефије, Ленард стао на 39 поена

Екипа Торонта савладала је Филаделфију са 101:96 (24:21, 23:24, 28:30, 26:21) и изједначила резултат у полуфиналној серији на 2:2. Наредни меч ове две екипе играју у среду, а домаћин је Торонто. У тиму домаћина Бобан Марјановић није улазио у игру.

Изједначен меч одиграли су Филаделфија и Торонто. Гости су успели да врате брејк и пред селидбу на домаћи терен изједначе резултат у полуфиналној серији која се игра до четири победе.

Прво полувреме припало је Торонту, који је константно водио, а највећа предност била је у првом периоду када су стигли до плус 11. Филаделфија је полако топила предност противника, која је на крају првог полувремеа износила само два поена - 47:45.

Наставак је донео нешто бољу игру Филаделфије. Успео је домаћин да пребаци резултатску класкалицу на своју страну, и стигне до предности. Средином трећег четвртина она је износила максималних шест поена. У последњу четвртину ушло се при нерешеним резултатом - 75:75.

Неизвесност је настављена и у последњем периоду. Резултатска клацкалица је ишла од плус четири за Филаделфију до нерешеног резултата.

Три минута пре краја сусрета Тороно преокреће и долази до четири поена предности. Велика борба за сваки поен, а пред последња два минута игре резултат је био - 91:90 за Торонто.

Торонто успева да се одлепи и у пенал завршницу уђе са плус шест - 96:90, само 40 секунди пре краја. Филаделфија је брзом двојком смањила предност, уследио је фаул. После ухваћене лопте након другог промашеног бацања Торонто долази до двојке и недостижних плус седам на 20 секунди пре краја. На крају 101:96.

Торонто је до победе предводио Кавај Ленард са 39 поена, 14 скокова и пет асистенција. Марк Гасол је постигао 16, а Лаури 14. У пораженој екипи Батлер је постогао 26 поена уз 11 скокова, Редик је додао 19, а Харис 16.

Пети меч игра се у среду а домаћин је Торонто.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 23. јун 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару