Риверс: Домаћи терен није предност у "мајсторици"

Бек Црвене звезде Кеј Си Риверс истакао је његов тим у поразу од Партизана (70:67) у другој утакмции полуфиналне серије плеј-офа АБА лиге изгубио концентрацију у неизвесној завршници.

"Имали смо контролу, али смо изгубили концентрацију при крају утакмице. Преостаје нам да се спремимо за следећу суботу", рекао је Риверс.

Црвено-бели имали су лош проценат убачених слободних бацања, а Риверс је истакао да се такве ствари дешаваjу.

"Дешава се, све је то део игре. Они су погађали, ми нисмо. Било је мало кошева. Кошарка је игра грешака. Њима је ишло од руке, нама није, и то је то", рекао је Риверс.

Звездин бек оценио је и да домаћи терен у одлучујућој утакмици неће бити велика предност за његов тим.

"Следећу играмо пред нашим навијачима, али делимо свлачионицу, шутирамо на исте кошеве. Неће то бити нека превелика предност. Нама преостаје да променимо приступ и да схватимо шта морамо да урадимо како бисмо били спремни. Очекујем утакмицу као и претходне две. Ко буде имао више енергије, тај ће победити", закључио је Риверс.

Трећа одлучујућа утакмица за улазак у финале АБА лиге између Црвене звезде и Партизана игра се следеће суботе, 6. априла.

За место другог финалисте боре се подгоричка Будућност и загребачка Цедевита.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи