Јокић одличан у новом поразу, дебакл Чикага

Тим Денвера поражен од најслабије екипе лиге Атланте са 106:98 упркос доброј игри Николе Јокића. Протеклу ноћ у НБА лиги обележио је дебакл Чикага који је од Бостона доживео најтежи пораз на домаћем терену у историји. Поражени су са чак 56 поена разлике, са 133:77.

Изузетно ослабљен Денвер, који је после Хериса, Бартона и Ајзее Томаса остао и без Пола Милсапа, наставио је са поразима.

Поражени су на гостовању у Атланти са 106:98 од тренутно најслабије екипе у лиги.

За разлику од прошле утакмице, Никола Јокић је синоћ био добро расположен за игру и меч је завршио са 24 постигнута поена, 11 скокова и седам асистенција.

Атланту је до тек шесте победе предводио Џон Колинс са 30 поена и 12 ухваћених лопти, а поред њега двоцифрени су били и ДеАнре Бембри са 18 и ветеран Винс Картер са 13 поена.

ЛА Лејкерси су надиграли Мемфис са 111:108 и наставили серију од чак пет победа у последњих шест мечева, уз то су имали убачених чак 16 тројки што је рекорд ове сезоне.

Предводили су их Леброн Џејмс и Кајл Кузма који су на крају били близу трипл-дабла, Џејмс са 20 поена, девет асистенција и осам скокова, а Кузма са 20поена, 9скокова и, 6 асистенција.

Сакраменто је поражен на гостовању у Индијаниса 97:107, а међу најбољима у победничком тиму био је Бојан Богдановић који је постигао 18 поена, док је Тадеус Јанг имао 20 уз девет скокова.

У пораженом тиму Богдан Богдановић је играо 33 минута и остварио учинак од 11 поена, шест асистенција и по три скока и украдене лопте.

Немања Бјелица је забележио шест поена и 12 скокова.

Сјајно вече имао је Јусуф Нуркић који је дабл-даблом од 22 поена и 11 скокова учествовао у тријумфу Портланда над Минесотом 113:105.

Једино је Демијан Лилард био бољи од њега са 28 поена, осам скокова и шест асистенција.

Бостон је на гостовању у Чикагу приредиo право изненађење савладавши домаћина са чак 133:77 и постигли историјску победу са 57 кошева разлике.

Џејлен Браун је убацио 23 поена за победника, Данијел Тајс је имао поен мање, за пети узастопни тријумф Селтикса.

Чикагу је ово био десети изгубљени меч од последњих 14 дуела које су играли на терену у свом Јунајтед Центру.

Кливленд Кавалирси су надиграли Вашингтон са 116:101, Бруклин је у комшијском дербију славио против Њујорка са 112:104, a пораз су претрпели и ЛА Клиперси, од Мајамија са 121:98.

Милош Теодосић није играо, а Бобан Марјановић је за 13 минута убацио осам поена и имао четири скока и једну украдену лопту.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару