Лебронов повратак у Кливленд, Бели и Богдан по 18 поена

Леброн Џејмс одиграо је први меч као члан Лејкерса у "свом" Кливленду и славио победу од 109:105, уз 32 убачена поена. Сакраменто предвођен Бјелицом и Богдановићем славио у Јути. Дабл-дабл Јокића у тријумфу Денвера над Минеосотом.

Када се као члан Мајамија први пут појавио у Кливленду, Џејмс је добио звиждуке и увреде. Овога пута у дресу Лејкерса дочекале су га овације и аплаузи. Разлика? Освојена титула 2016. године, којом је испунио обећање и скинуо проклетство тог изузетно спортског града.

”Краљ” је у синоћњој утакмици поново био најбољи у свом тиму - убацио је 32 поена, ухватио 14 лопти и поделио седам успешних додавања, за десету победу ”језераша” у сезони. Пратили су га Бол са 15 и Инграм са 14 поена.

У редовима домаћина Осман најефикаснији са 21 поеном, Кларксон је дао поен мање.

Сакраменто кингси забележили су важан тријумф на гостовању у Јути од 119:110, уз одличне партије српских играча.

И Богдановић и Бјелица убацили су по 18 поена. Бели је на то додао и седам скокова, две асистенције и блокаду за 24 минута, док је Богдан кошгетерски учинак обогатио са пет скокова и четири асистенције за пола сата на паркету.

Ефикаснији од њих у редовима Кингса био је само центар Вили Коли-Стајн са 23 поготка, док Јути није помогао ни Донован Мичел са 35. 

Добар је био и Никола Јокић, који је у тесном слављу Денвера над Минесотом од 103:101 имао дабл-дабл учинак: 12 скокова, 10 асистенција и 7 поена за 36 минута.

Најефикаснији актер меча био је Пол Милсап са 25 поена, док је у пораженом саставу Таунс убацио 22. 

Додајмо да су шампиони, Голден стејт вориорси претрпели четврти поираз у последњих пет мечева, пошто је Оклахома била убедљива у Оукленду са 123:95 и да су сјајни Милвоки бакси победили Портланд са 43 поена разлике - 143:100! 

Остали резултати:

Шарлот - Индијана 127:109
Филаделфија - Њу Орлеанс 121:120
Атланта - Торонто 108:124
Бостон - Њујорк 109:117
Чикаго - Финикс 124:116
Хјустон - Детроит 126:124
Далас - Бруклин 119:113
Сан Антонио - Мемфис 103:104

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару