Кошаркаши Партизана гости Будућности

Кошаркаши Партизана гости су Будућности у 8. колу АБА лиге. Меч треће и шесте екипе на табели, који се смарта дербијем кола, почиње у 19.00 у дворани „Морача“.

Партизан у дуел улази после пораза од руског Зенита а очекују их и мечеви са Валенсијом и Црвеном звездом. Тренер Андреа Тринкијери је пре меча истакао да гаји умерен оптимизам упркос томе што се његов тим сматра аутсајдером у овим мечевима.

„Овде је сваки дан дерби за вас. Ово је други корак тешке серије и ако вам кажем да смо аутсајдери, неко би рекао да не верујем у своју екипу. Кад кажем "аутсајдери", мислим да у ове четири утакмице нисмо фаворити. Мада, верујем у тим. Имамо потенцијала, сваког дана напредујемо, нешто научимо, нећемо сваког дана бити бољи, али ћемо бити бољи на крају.", рекао је Тринкијери.

На другој страни Будућност као домаћин у овај дуел улази са много самопоуздања, због прве забележене победе у Евролиги против Басконије и рекорда од чак 21 постигнуте тројке.

Дуел Будућности и Партизана, који се смарта дербијем 8. кола, почиње у 19.00 у дворани „Морача".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије