Почео камп "Кошарка без граница" уз пуно легенди

Камп "Кошарка без граница – Европа 2018" почео је данас у Београду, у спортској хали у Жаркову, уз учешће великих имена овог спорта попут чувеног НБА тренера Грега Поповича и асова Жарка Паспаља, Предрага Стојаковића, Владимира Радмановића, Саше Павловића, Раше Нестеровића, али и Николе Јокића, Николе Вучевића и Бобана Марјановића.

Највише пажње изазвао је Попович, чувени тренер Сан Антонија, који је истакао да увек воли да дође у Србију, земљу одакле су његови корени.

"Увек уживам овде, у друштву пријатеља, волим добру храну и вино, синоћ сам био са Дудом Ивковићем, ту је наравно и Жарко Паспаљ. Кампови попут овог су сјајна прилика да се окупе многи бивши играчи, тренери, да помогну и врате нешто заједници и сигуран сам да ће млади момци и девојке уживати", рекао је Попович новинарима.

Предраг Стојаковић је такође истакао да му је задовољство што има прилику да буде у друштву великих асова, а причао је и о амбицијама Сакрамента, где је асистент генералног менаџера Владе Дивца.

"Ту су Богдан Богдановић, игра сјајно, прави је борац, подиже лествицу, верујем да ће бити још бољи наредне сезоне. Стигао је и Немања Бјелица, очекујемо да као тим напредујемо", рекао је Стојаковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи