Кентаки декласирао Мегу на Бахамима

Кошаркаши Мега Бемакса поражени су рано јутрос од америчког Универзитета Кентаки 100:64, у оквиру централног догађаја на турнеји Ен-Си-Еј-Еј екипе на Бахамима.

Најефикаснији у редовима Меге били су Костја Мушиди са 15 поена и Стефан Фундић са 14 поена, док се у екипи прошлосезонских финалиста NCAA шампионата највише истакао Пи-Џеј Вашингтон са 20 поена и 12 скокова.

За Мегу није наступио Никола Мишковић, који је задобио повреду зглоба на претходном мечу са Сан Лоренцом, а крајем првог полувремена се повредио и Гога Битадзе и потом није улазио у игру.

"Меч са Кентакијем је велико искуство за нас. Имали смо проблема на почетку утакмице да се привикнемо на чврстину игре и Ен-Си-Еј-Еј правила. Као млада екипа која тренира тек десетак дана показали смо неке слабости у игри. Било је и момената који нису били лоши, попут игре у завршници првог полувремена, када смо успоставили баланс у игри, али онда је дошла повреда Битадзеа која се надовезала на изостанак Мишковића, такође због повреде. Свакако не можемо да будемо задовољни ни игром ни резултатом, али ће све ово имати велики значај уколико на прави начин извучемо поуке из овога", рекао је тренер Милојевић после меча.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи