Трампа коју нико није желео – Ленард у Торонту, Дерозан у Спарсима

Нејбољи играч Сан Антонија Кавај Ленард трејдован је у екипу Торонта, заједно са Денијем Грином, док ће у супротном смеру Демар Дерозан и Јакоб Пелтл, договорили су се НБА клубови.

Ленард већ неко време жели да напусти Спарсе, али никако није желео да иде у Канаду, већ у Лос Анђелес лејкерсе. Међутим, клуб је изгубио стрпљење и практично "иза леђа" договорио трампу две велике НБА звезде.

Оваквим исходом није задовољан ни Демар Дерозан, који је већ годинама заштитно лице Репторса, а према неким информацијама недавно је добио чврсто обећање од људи из клуба да га неће мењати.

Према информацијама из Америке, Ленард ће одрадити у Торонту последњу годину уговора, а онда као слободан агент прећи у тим који око себе гради Леброн Џејмс.

С друге стране, велико је питање како ће се Дерозан, иако Ол-стар играч, снаћи у систему Грега Поповича, па није искључено да до краја лета видимо још (не)изненађујућих трејдова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи