Јокић водио Денвер до 30. победе у сезони, Тео и Боби нису играли

Српски кошаркаш Никола Јокић био је најбољи појединац Денвера у тријумфу над Финиксом од 123:113, док Милош Теодосић и Бобан Марјановић нису играли у поразу Клиперса у Филаделфији 112:98.

Јокић није био најефикаснији играч свог тима (Чендлер 26 и Бартон 25), али је био најзаслужнији и попуњавао је све статистичке колоне.

На крају умало нови трипл-дабл, пошто је убацио 21 поен, ухватио девет и успешно додао осам лопти, уз по једну украдену лопту и блокаду за 27 минута у игри.

У пораженом домаћем саставу "сунца" из Финикса Ти-Џеј Ворен је забележио 31 поен.

Била је то 30. победе Нагетса у сезони, који уз још 26 пораза заузимају седмо место Западне конференције. 

Лос Анђелес клиперси доживели су пораз на гостовоњау у Филаделфији (112:98), а на том мечу није било српских репрезентативаца Милоша Теодосића (блажа повреда стопала) и Бобана Марјановића (није играо одлуком тренера Риверса).

Најефикаснији актер тог меча био је Џоел Ембид са 29 поена уз 16 скокова, док је у пораженом саставу Лу Вилијамс убацио 23. 

Клиперси су овим поразом пали "испод црте", односно на девето место и сада имају скор 28–26. 

Ајзеа Томас поразом је дебитовао у дресу Лејкерса, али је на мечу у Даласу забележио 22 поена, док је Њу Орлеанс предвођен сјајним Ентонијем Дејвисом (44 поена и 17 скокова) умало од готовог направио вересију и тек после додатних десет минута славио победу у Бруклину.

Остали резултати:

Бруклин - Њу Орлеанс 128:138 (два продужетка)
Орландо - Милвоки 104:111
Чикаго - Вашингтон 90:101
Далас - Л.А. Лејкерс 130:123
Голден Стејт - Сан Антонио 122:105

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи