Хорфорд у последњој секунди, Лејкерси изненадили велику тројку

Кошаркаши Бостон селтикса савладали су Портланд трејлблејзерсе са 97:96, кошем Ала Хорфорда у последњој секунди утакмице. Победе су забележили још и Милвоки, Атланта, Торонто, Лос Анђелес Лејкерси и Шарлот.

Веома неизвестан меч одигран је у "Ти-Ди Гардену" где је Бостон успео да кошем из окрета Ала Хорфорда победи екипу Портланда са 97:96.

Најефикаснији у победи екипе из Масачусетса били су поменути Хорфорд са 22 поена и десет скокова, Тејтум са 17 поена и Браун са 16. За Келте није наступао Кајри Ирвинг. 

Код Трејлблејзерса најрасположенији били су Мекалум са 22 и Лилард са 21 поеном, док је 19 додао Харклес.

Селтикси су уписали своју 39 победу у 54 одигране утакмице и налазе се на лидерској позицији Источне конфедерације.

Портланд је шести на Западу са скором од 29 победа и 24 пораза.

Лос Анђелес лејкерси су изненадили на гостовању екипу Оклахоме коју су победили са 108:104.

Најефикаснији у редовима екипе из "града анђела" били су Лопез са 20, Рендл са 19 и Кларксон са 18 поена.

Код домаћина најзапаженији био је Вестбрук са 36 поена, Џорџ га је пратио са 26, али је Ентони постигао само десет поена. 

"Језераши" су уписали 21 тријумф из 52 одигране утакмице и налазе се на 11. позицији Западне конференције, док је Оклахома пета на Западу са скором од 30 победа и 24 пораза.

У осталим мечевима Милвоки је у гостима савладао Бруклин са 109:94, Атланта Њујорк са 99:96, Шарлот је у гостима након преокрета био бољи од Финикса са 115:110, док је Торонто код куће славио над Мемфисом 101:86.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи