Читај ми!

Алимпијевић: Сада се ми питамо, али има још да се игра

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић истакао је уочи утакмице против ФМП-а да је без обзира на то што тријумф доноси прво место у АБА лиги његов тим мора да задржи мирноћу и стабилност. Утакмица између Црвене звезде и ФМП-а игра се у понедељак од 18 часова у хали у Железнику.

Црвено-бели су након пораза првопласиране Будућости од Цедевите дошли у позицију да победом против ФМП-а заузму прво место три кола пре краја лигашког дела.

"Има још да се игра до краја лигашког дела. Да би дошли до предности домаћег терена, потребна нам је стабилност и мирноћа. Радицемо све што смо радили и до сада како бисмо искористили ситуацију у којој се сада ми питамо. Играмо против екипе која има добру сезону у регионалном такмичењу. ФМП је током текуће сезоне направио и остварио неколико великих победа и задржали су право и наду да се боре за плеј оф АБА лиге" , изјавио је Алимпијевић за клупски сајт.

Млади тренер је додао и да се у екипу враћа Џејмс Фелдин, док ће Перо Антић наставити са опоравком.

Утакмица између Црвене звезде и ФМП-а игра се у понедељак од 18 часова у хали у Железнику.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи