Алимпијевић тренер кола у Евролиги, Енис у најбољој петорци

Много тога ружног виђено је на трибинама дворане „Александар Николић" током меча Црвена звезда – Олимпијакос, али је на паркету виђен веома квалитетан меч у којем је српски представник стигао до велике победе. За то стижи и индивидуална признања...

Тренер Црвене звезде Душан Алимпијевић проглашен је за најбољег у 20. колу Евролиге, у чијој петорци је и Дилан Енис, након победе над Олимпијакосом (89:78).

Занимљиво је да је Алимпијевић искључен на мечу са атинским клубом због приговора судији, а у образложењу званичног сајта наводи се да је, упркос томе што није водио екипу скоро пола дуела, створио јак колектив.

Јунак сусрета у дворани "Александар Николић" био је Дилан Енис са 21 поеном, осам скокова и пет асистенција.

МВП рунде је Бредли Вонамејкер из Фенербахчеа, а у петорци су још Норис Кол (Макаби Тел Авив), Јанис Тима (Басконија) и Валтер Таварес (Реал Мадрид).

После "вечитог дербија" у понедељак Црвена звезда у петак гостује Басконији у 21. колу Евролиге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи