Балкански дуел у Пенсилванији, Богдановић солидан

Сакраменто Кингси савладали су Филаделфија Севентисиксерсе (101:95), уз добре партије Богдана Богдановића и Дарија Шарића.

Богдан Богдановић је, ипак, индивидуално био испод бројева који стоје поред имена хрватског кошаркаша. За 18 минута, некадашњи кошаркаш Партизана и Фенербахчеа постигао је четири поена, а имао је три асистенције уз једну ухваћену лопту.

Шарић је за 30 минута умало стигао до "дабл дабл" учинка, јер је поред 11 поена имао и девет скокова.

Кингси су одиграли сјајну последњу деоницу, када су моментум сусрета преломили на своју страну, на крају добивши ту завршну четвртину са 30:17.

Најбољи у дресу тима из Калифорније био је Зек Рандолф са 27 поена, уз пет скокова. Роберт Ковингтон је био најефикаснији у екипи Филаделфије, постигавши 17 поена.

Дуел који је ипак, и то са пуним правим, привукао највише пажње у ноћи између уторка и среде јесте онај између Леброна Џејмса и Јаниса Антетокунмпа, у сваком смислу лидера Кливленд Кавалирса и Милвоки Бакса.

Краљ Џејмс је доминирао са 39 поена и седам асистенција, док је млади Грк стао на 27 поена, али је притом имао 14 скокова. Оно што је епилог свега, јесте тријумф тима из Висконсина, и то после продужетка (119:116).

У трећем мечу програма за 19. децембар, Вашингтон Визардси су добили Њу Орлеанс Пеликансе (116:106) , уз већ стандардно одличне партије Бредлија Била и Џона Вола. Први је имао 26 поена, док је други убацио 18 поена и забележио десет асистенција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи