Читај ми!

Богдановић солидан у поразу, незадрживи Леброн

Сакраменто као гост поражен у Минесоти (119:96) уз солидну игру Богдана Богдановића, Кливленд надиграо Лејкерсе (121:112) уз трипл-дабл Леброна Џејмса. Као гости су славили победу играчи Детроита у Атланти (105:91) и Њујорк над Бруклином (111:104).

Сакраменто је као гост самоуверено ушао у меч и повео, али су домаћини убрзо преокренули и потом увећавали разлику, која је до краја меча била двоцифрена.

Богдан Богдановић је у игри провео 32 минута и постигао девет поена, шест скокова и три асистенције, а на другој страни, у тиму домаћина није било повређеног Немање Бјелице.

Минесоту је предводио расположени Карл Ентони Таунс са 30 поена и 14 скокова, а одлично су га пратили Вигинс са 22 и Батлер са 21 поеном.

Међу Кингсима најефикаснији је био Џорџ Харис са 16 поена, а један мање је додао Зак Рендолф.

И Кливленд је славио победу на домаћем терену и то над Лејкерсима са 121:112, највише захваљујући расположеном Леброну Џејмсу, који је са 25 поена и по 12 скокова и асистенција остварио четврти троструки двоцифрен учинак у сезони.

Најефикаснији по броју погодака ипак је био Кевин Лав, који је меч завршио са 28 поена и 11 скокова.

У екипи Лејкерса најбољи је био Брендон Инграм са 26 поена, док је Кајл Кузма постигао 20.

Детроит и Њујорк су славили на гостовањима у веома занимљивим и драматичним мечевима.

Детроит је надигао Атланту са 105:91 после преокрета у другој четвртини. Потом су стекли убедљиву предност коју домаћини нису успели да анулирају ни одличном игром у последњем делу меча па су претрпели пораз на свом терену.

Детроит је предводио Тобајас Харис са 19 поена, а Ејвери Бредли га је пратио са 18 поена, док Бобан Марјановић није улазио у игру.

Ерсан Иљасова из Атланте је са 23 поена био најефикаснији на утакмици, али им је то била слаба утеха.

Највише обрта је било на мечу Бруклина и Њујорка, где су победу однели гости са 111:104.

Нетси су водили у два наврата у првој четвртини, да би након тога све до пред крај треће деонице доминирали Никси, који су стизали двоцифрену разлику. Међутим, средином треће четвртине, Нетси су стигли од минус 15 до плус два, али нису успели да одрже вођство па је тим из Њујорка поново преузео контролу над утакмицом и стигао до победе.

Кортни Ли је био најефикаснији у победничкој екипи са 27 поена. Енес Кантер је додао 13 и уз девет скокова био близу дабл-дабл учинка.

Спенсер Динвиди је био најбољи у Бруклину са 26 поена, а један мање постигао је Ронди Холис Џеферсон.

У последњен синоћњем мечу, Голден стејт је на домаћем терену надиграо Далас са 112:97. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије