Богдановић за РТС: Хватамо ритам, победу посвећујем оцу

Богдан Богдановић, репрезентативац Србије и некадашњи кошаркаш Партизана, одиграо је посебно добар меч у Чикагу, а за РТС открива, између осталог, да за то можда постоји и посебан разлог.

„Победе су најважније, то је оно што нас све чини срећним. Лоше смо почели (сезону), али хватамо ритам. Мислим да смо последњих десетак утакмица одиграли на добром нивоу", рекао је Богдановић дописнику РТС-а из највећег града америчког Средњег запада.

Како истиче Богдановић, публика у НБА лиги није еуфорична и фанатична као она у Европи.

„Звиждуци (у Јунајтед центру, дому легендарних Чикаго Булса) нису толико гласни, навикао сам", објаснио је некадашњи кошаркаш Партизана и Фенербахчеа.

Наредни противник су Милвоки Бакси, екипа из Висконсина која игра доста добро ове године.

Напослетку, и победили су, не тако давно, и Сакраменто Кингсе.

„Мислим да смо научили доста из те утакмице. Морамо да им парирамо физички што је боље могуће".

Богдановић је овај тријумф и добру партију посветио некоме посебном.

„Има занимљивост, мојој мајци је био рођендан када смо победили Голден Стејт, ево сада је оцу био рођендан и опет смо тријумфовали, тако да то мој начин да им честитам рођендан", закључио је Богдановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи