Читај ми!

Алимпијевић пред Реал: Освежили смо се, а стиже нови циклус

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић истакао је да ће гостовање Реал Мадриду послужити да његови играче прикажу бољу игру у односу на слабија издања у претходним мечевима у Евролиги. Утакмица 10. кола Евролиге између Реала и Црвене звезде игра се сутра од 21 сат.

"Утакмица са Реалом треба да нам послужи као показатељ да наставимо са напорним радом и да се види напредак из претходне две утакмице, као и лоше мечеве против ЦСКА и Олимпијакоса. Такође, очекујем да млади играчи наставе да напредују и имају још значајније улоге. Стиже нам нови мини-циклус у коме након Реала, следе Игокеа, па ЕФЕС и Цибона у Загребу", рекао је Алимпијевић за клупски сајт.

Он је додао да је екипа имала доста времена да се спреми јер је од августа први пут могла да се "освежи".

"Реал има проблеме са повредама Љуља, Ајона, Кузмића и Рендолфа, али Реал је увек Реал. Брзо су реаговали и довели Тавареса, њихове амбиције се не мењају, очекујем Реал у најбољем издању".

Првотимац Огњен Добрић каже да се екипа на прави начин спремила за тешко гостовање у Мадриду.

"Реал је сјајна екипа која доста зависи од Луке Дончића, са пуно одличних појединаца стављених у функцију екипе. Морамо да одиграмо агресивно у одбрани и то је основа. Везали смо неколико пораза у Евролиги, али идемо у Мадрид без притиска, јер против Реала у Мадриду немамо шта да изгубимо и желимо да одиграмо добру утакмицу".

Утакмица 10. кола Евролиге између Реала и Црвене звезде игра се сутра од 21 сат.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи