Вучевић: Навијаћу за Србију да освоји злато на ЕП

Црногорски центар Никола Вучевић открио је да навија да Србија освоји златну медаљу на Европском првенству у Истанбулу.

"Шпанија је фаворит за злато. Србија има континуитет, систем који функционише. Летонци могу да буду опасни. Словенија, коју води Игор Кокошков, уз Горана Драгића и Луку Дончича, такође је добра... Ја навијам за Србију", казао је Вучевић по повратку у Подгорицу, а преносе Вијести.

Звезда Орланда наглашава да је велики успех што је Црна Гора дошла до елиминационе фазе шампионата, где је у осмини финала убедљиво поражена од Летоније (101:68).

"Остварили смо циљ, а пораз од Летоније мало квари слику свега што смо урадили. Добили смо мечеве које је требало да добијемо, а изгубили од бољих противника, то је реална слика. Црна Гора у овом тренутку не може да се носи са најјачим екипама у Европи."

Он је подсетио да се заборавља да је Црна Гора мала земља са 600.000 становника и да нема услове да ствара врхунске спортисте сваке године.

"Знам да људи овде очекују превише. Једноставно, нисмо велесила, самим тим што смо били на Евробаскету велики је успех. Људи би требало да буду поносни на нас", закључио је одлични кошаркаш.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи