Арадори: Кључ је одбрана; Мели: Србија кандидат за злато

Италијански кошаркаш Пјетро Арадори сматра да је одбрана и заустављање Бобана Марјановића и Богдана Богдановића кључ у мечу против Србије у походу на полуфинале првенства Европе у Истанбулу.

Плејмејкер Виртуса из Болоње каже да би, уколико зауставе Богдановића и Марјановића били близу победе. 

"Ако победимо, то ће бити захваљујући одбрани, не сећам се да је нека репрезентација Србији убацила 100 поена. Морамо да зауставимо Марјановића, јак њихов фактор у центарској линији. Неопходно је и да ограничимо Богдановића, њиховог најбољег стрелца. Много тога биће одлучено у том сегменту", рекао је Арадори на конференцији за медије у Истанбулу.

"Одиграли смо одлично до сада на турниру, али главом смо само у дуелу са Србијом. Знамо да је пред нама можда и последња шансу за ову генерацију да направи успех. Учимо из наших грешака, детаљи могу да одлуче", поручио је Арадори.

Његов саиграч Николо Мели изнео је низ похвала на рачун изабраника Александра Ђорђевића.

"Србија је кандидат за златну медаљу. Пред нама је тежак изазов, знамо како је било у Атини у пријатељском мечу. Морамо да будемо агресивним, али и сталожени, то је пут ка победи", казао је Мели.

Четвртфинале између Србије и Италије игра се у среду од 20.30 у истанбулској дворани "Синан Ердем".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи