Петровић: Руси су били бољи, као да смо ударили у зид

Селектор хрватске кошаркашке репрезентације Александар Петровић био је видно разочаран након тешког пораза Хрватске од Русије у осмини финала Европског првенства.

"Морам признати да су Руси били енергетски немерљиво бољи и квалитетнији од нас. У првом полувремену док смо још изгледали добро, дали смо им толико лаких поена и ту су се разиграли, а ми смо након полувремена ударили у зид и почели промашивати слободна бацања", рекао је је Хрватски селектор.

Хрватска није успела да се пласира у четвртфинале Европског првенства пошто је у Истанбулу изгубила од Русије са 78:101.

"Изгубили смо од врхунске репрезентације, заслужено су победили. Зашто смо тако лоше ушли у утакмицу, енергетски лоше - то је главно питање. Завршетак првог полувремена говори о нашој концентрацији када смо примили кош за 46:42. Енергетски смо лоше ушли, а онда смо и психолошки пали, казао је Петровић након пораза од Русије.

На питање новинара о останку на месту селктора репрезентације није имао превише тога за рећи.

"Нисам размишљао о останку. У договору са савезом одлучили смо да се од такмичења до такмичења договарамо. Мислим да ту, каква год опција била, нема проблема. Још нисам размишљао ништа у том контексту, признао је Петровић.

"Жао ми је што нисмо били компактна момчад. Нисмо ништа бранили, Руси су добили самопоуздање и ту је утакмица завршила, закључио је Петровић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи