Читај ми!

Пети трипл-дабл Јокића у победи над Клиперсима

Кошаркаши Денвера победили су прошле ноћи екипу Лос Анђелес клиперса са 129:114 у америчкој НБА лиги, а српски репрезентативац Никола Јокић уписао је свој пети "трипл-дабл" у сезони. Леброн Џејмс предводио Кливленд у победи над Јутом са 91:83, а Расел Вестбрук је уписао свој 34. "трипл-дабл" у сезони, и водио Оклахому до победе против Торонта са 123:102.

Јокић је на терену провео 30 минута и за то време постигао 17 поена и уписао 14 скокова и 11 асистенција. Водио је своју екипу до четврте узастопне победе.

Најефикаснији у победничком тиму био је Вил Бартон са 35 поена, што је његов рекорд каријере.

Клиперси су изгубили и трећу утакмицу у низу, а најефикаснији у пораженом тиму био је Џеј-Џеј Редик са 22 поена. Најбоље га је пратио Крис Пол са 18 поена и 14 успешних додавања.

Денвер се овом победом учврстио на осмом месту које води у плеј-оф Западне конференције са скором 33-35, три победе више од првог пратиоца Портланда.

Кошаракаши Кливленда победили су Јуту са 91:83, а најзаслужнији за тај тријумф био је Леброн Џејмс са 33 поена, 10 скокова и шест асистенција.

Кевин Лав је играо први пут од операције колена прошлог месеца, на паркету је провео 19 минута и постигао је десет поена. Кајри Ирвин је постигао 21 поен, али није улазио у игру у последњој деоници, због проблема с левим коленом.

У екипи Јуте најбољи је био Руди Гобер са 20 поена и 18 ухваћених лопти.

Расел Вестбрук је прошле ноћи уписао свој 34. "трипл-дабл" у сезони и водио Оклахому до победе против Торонта са 123:102.

Вестбрук је утакмицу завршио са 24 поена, 16 асистенција и 10 скокова.

Најефикаснији у екипи Торонта био је Демар Дерозан са 22 поена, док је Серж Ибака свом бившем клубу убацио 10 поена.

Кошаркаши Мемфиса славили су победу против Атланте са 103:91.

Мајк Конли је постигао 22 поена, док је Марк Гасол додао 18 поена, уз по десет скокова и асистенција. У редовима Атланте најбољи је био Тим Хардевеј са 18 поена.

Бруклин је победио Њујорк са 121:110, што је друга победа Нетса над тим клубом у само пет дана. Најефикаснији у победничком тиму био је Брук Лопез са 24 поена, док је Ронди Холис Џеферсон додао 20, уз 10 скокова.

Кошаркаши Голден стејта су савладали Орландо са 122:92.

Клеј Томпсон је постигао 29 поена, а најбоље га је пратио Стеф Кари са 25 поена. Елфрид Пејтон је био најефикаснији у пораженом тиму са 13 поена, Еван Фурније је додао поен мање, док је Никола Вучевић постигао 10.

Резултати утакмица:

Кливленд – Јута 91:83
Торонто – Оклахома 102:123
Атланта – Мемфис 91:103
Њујорк – Бруклин 110:121
Денвер – ЛА клиперс 129:114
Голден Стејт – Орландо 122:92

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару