Радоњић: Реал је много јак, а ми смо и даље без Јовића...

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да ће дуел у Мадриду против Реала у Евролиги бити посебно тежак због изостанка Стефана Јовића.

"Јовић још није почео са тренинзима и не знам када ће. Потпуно је јасно колика је улога Стефана у нашој игри, али урадићемо све, колико је то могуће, да надокнадимо његово одсуство. Сваки меч је прилика да се покажемо у најбољем могућем светлу. Покушаћемо то да урадимо, без обзира на ситуацију у којој се налазимо и велику снагу ривала", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Он је додао да ће главни задатак бити да одбраном и контролом ритма Црвена звезда заустави нападаче Реала.

"У игри нашег противника много тога полази од Љуља, али ту је плејада врхунских играча. Чека нас веома тежак задатак", рекао је Радоњић и додао да је Немања Дангубић тек почео да ради са екипом после повреде.

Борбени бек Бранко Лазић наглашава да очекује потпуно другачију утакмицу од оне у Београду, коју је Звезда добила са 82:70.

"Играмо на њиховом терену, а Реал у дуел против нас долази после три везана пораза и сигурно ће бити додатно мотивисани. И због пораза у Београду, али и због жеље да прекину тај низ како би сачували прво место пред плеј-оф. Покушаћемо да одиграмо добру утакмицу и изненадимо их", поручио је Лазић.

Слично као и Лазић размишља његов саиграч Милко Бјелица, повлачи паралелу са претходним међусобним сусретом два тима.

"Реал је лидер на табели, има фантастичан ростер, показали су да су најбоља екипа у Шпанији. Могу да победе свакога, искусни су и имају сјајног тренера, али желимо да добро одиграмо утакмицу у Мадриду", закључује Бјелица.

Утакмица 25. кола Евролиге између Реал Мадрида и Црвене звезде игра се у петак од 21 час.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару