Читај ми!

Драматична победа Спарса, одлични Јокић и Бјелица

Протеклу ноћ у НБА лиги обележиле су драматична победа Сан Антонија над Индијаном са 100:99 и сјајне игре наших интернационалаца Николе Јокића и Немање Бјелице у победама Денвера и Минесоте.

Сан Антонио на домаћем терену није баш најбоље ушао у меч са Индијаном, па су гости водили у највећем делу утакмице, претећи да однесу победу.

У самом финишу Спарси успевају да пониште предност и, захваљујућу поготку Каваји Леонарда за 100:99, освајају победу. Леонард је био и најефикаснији играч утакмице, са 31 поеном, 10 скокова и 2 асистенције, а одлично су га је пратили Ли и Гасол, са по 18 поена.
У тиму Индијане најефикаснији су били Џорџ са 22 и Мајлс са 19 поена.

Протеклу ноћ су својим одличним играма посебно обележили наши интернационалци Никола Јокић и Немања Бјелица.

У победи Денвера над Милвокијем са 110:98 Никола Јокић је имао 13 поена, 14 ухваћених лопти и 10 асистенција и новим "трипл-даблом", својим четвртим за само месец дана, ушао је у историју франшизе Денвер нагетса.

Немања Бјелица је у победи Минесоте над Јутом са убедљивих 107:80 уписао други узастопни дабл-дабл у најјачој лиги света.

Бјелица је поставио лични рекорд сезоне, остваривши за 32 минута игре 13 поена, 11 скокова и 5 асистенција.

Карл-Ентони Таунс је предводио тим са 21 поеном и 15 скокова, пратио га је Ендрју Вигинс са 20 поена, док је 18 додао Шабаз Мухамед.

Данте Ексум је био најефијаснији у Јути са 15 поена, а пратио га је Гордон Хејворд са 13 поена. Минесота се сада налази на 10. позицији, са скором 25-36, и приближила се месту које води у плеј-оф, док је Јута четврта, са 37 победа и 24 пораза.

Вашингтон је победио Торонто са 105:96, предвођен бојаном Богдановићем, који је постигао 27 поена, и прекинуо низ од осам пораза у међусобним дуелима са Репторсима. Атланта је победила Далас са 100:95, а Хјустон је победио Лос Анђелес клиперсе са 122:103 и остварио седму победу у последњих девет утакмица.

Мајами је победио Филаделфију са 125:98, а Бруклин је победио Сакраменто са 109:100 и прекинуо низ од 16 пораза. Последњи пут Нетси су победили 20. јануара, у утакмици против Њу Ореланса, а изгубили су 27 од 28 утакмица откако су 26. децембра победили Шарлот.

Њујорк је победио Орландо са 101:90, а Њу Орлеанс је био бољи од Детроита са 10:86, и прекинуо низ од три пораза. За Детроит није играо српски кошаркаш Бобан Марјановић. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару