Реал победио у Истанбулу, Фенер се "удавио" у Пиреју

Кошаркаши Реал Мадрида, Олимпијакоса и Басконије искористили су вечерашњи пораз ЦСКА од Црвене звезде и победама се приближили том руском клубу.

Реал је у Истанбулу савладао Ефес са 80:78, а победу му је донео центар Густаво Ајон кошем 32 секунде пре краја утакмице.

Најефикаснији је био одлични млади словеначки кошаркаш Лука Дончић са 17 поена, док је Руди Фернандез постигао 14. Ефес је предводио Пол Брендон са 16 поена.

Кошаркаши Олимпијакоса су победили на свом терену Фенербахче са 71:62, док је Басконија код куће славила победу против Макабија са 101:88.

Жалгирис је остварио шесту победу у Евролиги, пошто је тријумфовао у гостима код посрнулог Милана – 78:67.

 

Реал, Олимпијакос и Басконија после 15 кола Евролиге имају по 10 победа, две мање од водећег ЦСКА. Прилику да им се придржи имаће Панатинаикос, сутра против Уникса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи