Читај ми!

Милојевић: Задовољан сам трудом који смо уложили

Тренер кошаркаша Мега Лекса Дејан Милојевић рекао је да је задовољан трудом који су његови играчи уложили у мечу против Стразбура и додао да верује да ће екипа бити све боља и боља. Кошаркаши Мега Лекса изгубили су синоћ у гостима од Стразбура са 68:59, у петом колу Групе Д Лиге шампиона.

"Желео бих да честитам Стразбуру на заслуженој победи и мислим да смо их својом игром натерали да уложе велики напор да би дошли до ње. Ми смо најмлађи тим у Европи, наш најстарији играч у ростеру има 23 године. Покушавам да научим играче да дају све од себе против сваке екипе и да их нико не импесионира. Заиста сам задовољан трудом који смо уложили и утакмицом коју смо одиграли", рекао је Милојевић.

Кошаркаши Мега Лекса изгубили су синоћ у гостима од Стразбура са 68:59, у петом колу Групе Д Лиге шампиона.

"Никада нисам задовољан поразом, али мислим да смо показали велики потенцијал и да су неки наши играчи на добром путу да постану одлични једног дана. Верујем да ће мој тим кроз ове европске утакмице бити све бољи и бољи", рекао је Милојевић.

Милојевић је навео да је циљ Меге да се пласира у другу фазу такмичења.

"Ово јесте наш чеврти пораз, али смо у два претходна имали шутеве за победу. Свакако и даље имамо шансе и ја тако учим своје играче да никада не одустају. Циљ нам је да се пласирамо у другу фазу и видећемо шта ће даље бити", рекао је тренер Меге.

Француске новинаре је занимало и да ли ће ова екипа Меге остати на окупу, а Милојевић је навео да је њему ово пета година у клубу и да је политика таква да се сваке године промени доста играча.

"Али, ја сам посебно поносан зато што су три играча отишла у НБА директно из Меге и да имамо шест играча на НБА драфту. Ми смо интересантна екипа многима и зато долазе и страни таленти код нас да би покушали да постану велики играчи. Ви у Француској имате доста добрих клубова, а они (Алфа Каба и Костја Мушиди) су одабрали да дођу у Србију, у Мегу. Због тога само посебно поносан", рекао је Милојевић.

Најефикаснији у редовима Мега Лекса био је управо бивши играч Стразбура Костја Мушиди са 13 поена.

"Свакако смо разочарани зато што смо изгубили утакмицу. Одиграли смо добро прво полувреме, лимитирали Стразбур на само 27 поена. Нажалост, у другом полувремену нисмо играли са интензитетом који је потребан да би се добио овакав меч. Када се на крају подвуче црта, тимски рад је био на добром нивоу и на томе можемо да наставимо да радимо и напредујемо", рекао је Мушиди.

Мега ће у следећем колу дочекати Остенде 22. новембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи