Читај ми!

Џејмс водио Кливленд до победе, Бјелица шест поена

Актуелни шампион НБА лиге Кливленд је савладао Торонто 121:117 у дербију Источне конференције, уз сјајну партију Леброна Џејмса. Српски кошаркаш Немања Бјелица није поновио сјајну партију од пре две ноћи. Атланта изненадила Мајами, као и Чикаго Портланд.

Најбољем кошаркашу Кливленда је само један скок недостајао да забележи трипл-дабл, убацио је 28 поена и 14 асистенција, а расположен је био и Кајри Ирвинг са 24 коша за девети тријумф, уз један пораз.

Торонто је против тренутно најбољег тима лиге уписао тек други пораз, иако су се, по навици, истакли Кајл Лаури са 28 поена и Демар Дерозан са 26.

Српски кошаркаш Немања Бјелица није поновио сјајну партију од пре две ноћи против Лејкерса, па је у поразу Минесоте у Шарлоту 115:108 учествовао са шест поена, два скока и асистенцијом.

Тимбервулвсима није помогло ни 29 поена Ендрјуа Вигинса, Карл Ентони Таунс додао је 21, док је на супротној страни доминирао Кемба Вокер са 30.

Остали резултати:

Мајами – Атланта 90:93
Портланд – Чикаго 88:113
ЛА лејкерс – Бруклин 125:118

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи