Милојевић: Против Авелина ћемо видети где смо

Тренер кошаркаша Мега Лекса Дејан Милојевић рекао је да је предстојећа утакмица против Авелина у Лиги шампиона прилика да његова екипа види на ком је нивоу.

"Очекује нас тежак меч, Авелино је један од фаворита за прво место у нашој групи. Ова утакмица је велика шанса за нашу младу екипу да видимо где смо у односу на најјаче европске екипе", рекао је Милојевић за клупски сајт.

Кошаркаши Мега Лекса дочекаће у уторак од 18:30 у Сремској Митровици италијански Авелино у првој утакмици Групе Д ФИБА Лиге шампиона.

Капитен екипе Раде Загорац рекао је да екипа у ново европско такмичење улази с много оптимизма и жељом да се пласира у наредну фазу.

"Очекује нас меч против Авелина после неколико пораза у Јадранској лиги, али и после добре игре у последњем мечу против Цедевите. Стицајем околности сам пратио игре Авелина прошле сезоне. Спадају у сам врх италијанске лиге, играју са доста странаца и добро су попуњени на свим позицијама. Очекује нас велики испит против одличне екипе, али верујем да можемо да дођемо до победе", рекао је Загорац.

Поред Меге и Авелина, у Групи Д су још екипе француског Стразбура, шпанскихТенерифа, белгијског Остендеа, црногорског Морнара, хрватске Цибоне и литванског Јувентус Утена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи