Партизан у драматичној завршници победио Олимпију

Кошаркаши Партизана победили су у Београду љубљанску Олимпију са 86:85 (20:22, 21:20, 17:21, 17:12, 11:10), у петом колу регионалне Јадранске лиге.

Црно-бели су готово током целе утакмице имали мали резултатски дефицит, да би тек средином четврте деонице стигли до изједначења, као и у последњем минуту, али су серијом грешака пропустили шансу да преокрену у регуларном делу меча.

Ђорђе Мајсторовић у последњој секунди утакмице имао је прилику да доведе Партизан до победе, али није реализовао слободно бацање, па је меч окончан после једног продужетка.

Тријумф Партизану у продужетку донео је Вања Маринковић тројком шест секунди пре краја.

Олимпија је потом имала напад за тријумф, али Брендон Џеферсон није био прецизан с дистанце, као ни Девин Оливер који је покушао да исправи његов промашај.

У екипи Партизана најефикаснији био је Вил Хечер са 20 поена, а Новица Величковић додао је 13, док је Маринковић постигао 12.

Олимпију је предводио Никола Јанковић са 21, а Џеферсон је постигао 18.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи